Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 причини да си разменяте дрехи с приятелки

01 май 2022, 21:00 часа

Някои дами никога няма да разменят дрехите си с друга жена. Не обичат да споделят нещата си или защото нямат желание да носят дрехи на други хора. Други пък не биха имали нищо против да споделят дрехите си с приятелки. Размяната на дрехи с приятелки може да бъде истинско приключение, ако спазваме всички хигиенни мерки.

10 причини да разменяте дрехи с приятелки

1. По-голямо разнообразие. Всъщност, ако си размените дрехите с приятелки, можете да кажете, че имате два гардероба под ръка, а не само един - вашия. Така за по-малко пари можете да удвоите дрехите си, които използвате в ежедневието.

2. Дрехи подходящи за различни поводи. В чуждите гардероби и килери можете да намерите дрехи за определени поводи, които нямате в собствения си гардероб. Например - сватби, кръщенета, официални събития, плажни партита, планини и т.н.

6 типа приятелки, с които по-добре да не общувате

3. Опитайте стила на някой друг. Ако понякога носите дрехи на приятел, можете да опитате стилове, които никога досега не сте носили. Това може да ви отвори нови хоризонти, за да преоткриете стила си.

4. Различни цветове. Повечето хора носят само определени цветове. За някои хора разнообразието от цветове е много рядко. Способността им да показват света в други цветове, дори и за един ден, е страхотна. Ако се смените с приятели, ще опитате други цветове, които никога не бихте купили.

5. Нови материали. Материалът е същият като цвета. Ако никога не сте опитвали коприна или сатен и вашата приятелка е - чудесен начин да опитате някои материи върху нейните дрехи. Може би ти харесва.

6. Изненада. Вие сте това, което носите и винаги е интересно да имате елемент на изненада, когато облечете нещо различно и разнообразно от ежедневния ви стил. Хората около вас също могат да останат приятно очаровани и да получите много комплименти за това как ви стои избраната рокля на приятелка, различна от обикновения стил, в който сте свикнали да се обличате.

Типове лоши приятелки

7. Мотивирате се да останете във форма. Ако сменяте дрехи с приятелки често, и двете страни се опитвате да поддържате форма, за да можете да се вместите в другия размер. Така винаги ще бъдете елегантни, а не кльощави.

8. Давате шанс на новите дрехи, които не са носени. Разбира се, в гардероба на приятелката ви има неща, които тя е купила импулсивно, само за да разбере по-късно, че не й харесват и никога няма да ги носи. Нищо чудно, че точно това може да ви хареса на вас и да го носите вие. Бързото „търсене“ на нови забравени дрехи е като намиране на съкровище.

9. Нов живот за старите дрехи. Точно така – някои стари дрехи на закачалката на приятелката ви могат да бъдат освежени с вашето въображение. Импровизирайте, оформете ги, изрежете, пришийте  нещо към тях - ако тя е съгласна, разбира се.

10. Получавате шанс да носите нещо, което винаги сте искали, но никога не сте имали време да купите. Може би смела рокля, корсет или топ? Е, когато е на приятелка, можете да ги вземете назаем. Чудесно е, ако приятелката ти има смелост за носене на по-дръзки дрехи, която ти нямаш!

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес