Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 подаръка, с които да впечатлите половинката си за Св. Валентин

12 февруари 2024, 17:16 часа

Месецът на любовта (и виното) е тук! Време, в което да покажете повече от всеки друг ден, че цените любимите си хора. Време, в което да ги накарате да се почувстват значими и да ги усмихнете.

За опиянените от любов, но напълно объркани сред безбройните предложения и оферти, Ozone е насреща, за да предостави няколко възможности за стойностен и далеч от клишето подарък, с който да не разочаровате половинката си.

В привличането между хората, ароматите играят важна роля. Затова не оставяйте реакцията от въздействието им на случайността. Пленете своята дама  със завладяващия комплект Libre от Yves Saint Laurent, включващ пълен сет от парфюм, спирала и червило за неустоим чар.

Ако пък избирате подарък за по-силната си половинка, наситеният аромат на Mont Blanc Explorer ще подчертае мъжественото му излъчване и ще го накара да се почувства неустоим. 

Всяка съвременна двойка обича да е във връзка във всеки един момент от забързаното ежедневие.

Богатият на функции смарт часовник Garmin Venu 2 Plus предоставя десетки възможности за проследяване на активностите през деня, планиране на маршрути и провеждане на разговори. Този часовник е неизменен спътник във всекидневието на всеки.  Предлага се в четири цвята подходящ за него и за нея.

Истинското оръжие в дамската грижа е качествената преса за коса, даваща самочувствие и увереност на всяка жена. Зарадвайте половинката си с пресата Rowenta x KARL LAGERFELD, чието иновативно покритие Keratin & Glow и система за къдрене Liss & Curl ще придаде завършен вид на всеки тип коса.

Скуката е крайъгълният камък при двойките, който може лесно да се преодолее с подходящия за целта подарък. Ozone предлага десетки възможности да я избегнете и да настаните в дома си забавлението.

Вкарайте адреналин с настолна игра Кодови имена - Тандем, която ще ви изпрати на секретна мисия, докато бягате от наемни убийци. Реденето на пъзел Целувката, изобразяващ знаменитата картина на Густав Климт,  предоставя възможност на двойките да развият паметта и креативността си, като същевременно ще ви донесе романтично усещане.

Без съмнение активността, която ще ви плени и няма да искате да спрете е реденето на LEGO конструктор. Освен развиващ ума и въображението, конструкторът предоставя незабравими моменти заедно и ще придаде нестандартна нотка в интериора на дома ви. 

Добре прекараното време неминуемо е съпътствано от хубава музика. С портативната колонка JBL ритъмът ще е навсякъде с вас, а дългият живот на батерията предоставя 10 часа наслада за музикалните сетива без прекъсване. 

Книгата е от онези любими дейности, които ви изкарват от реалността и ви изпращат в непознати светове. Каква по-подходяща тема освен любовна, бихте могли да предпочетете в най-романтичния месец. В 101 отбивки за влюбени, авторите споделят десетки интересни идеи за пътешествия в компанията на любим човек, а защо не и с приятели.

 Любовта за напреднали (Жените за любовта) и (Мъжете за любовта) ще ви потопят в безкрайната шир от емоции, които носи със себе си любовта. Двете книги представят най-върховното чувство през гледните точки на двата пола и категорично ще бъдат чудесен подарък за половинката ви.

Завършваме пътуването из романтичните идеи със спален комплект TAC , с който всяка двойка ще почувства топлината на семейния уют.

Ако все още не сте сигурни какво да изберете или се чудите дали подаръкът ви ще се хареса на половинката, не забравяйте, че винаги можете да добавите и подаръчен ваучер. Това е перфектният начин да имате изненада за човека на сърцето си и да му подарите това, което той или тя наистина иска. 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес