Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Николина Чакърдъкова с първи думи след инцидента със зет ѝ

29 август 2023, 15:00 часа • 19476 прочитания

Певицата Николина Чакърдъкова направи първи и засега единствен коментар по темата за кървавия инцидент със зет ѝ Симеон Бакалов, който намушка трима души в центъра на гърменското село Балдево. Случката се е разиграла в нощта на 26 срещу 27 август.

След като бързо стана ясно, че Бакалов е зет на българската певица Николина Чакърдъкова, тя направи коментар пред Bulgaria On Air, в което се казва следното: "Иcĸaм дa зaявя, чe eднo oт лицaтa, зaмeceни в ĸoнфлиĸтa – Cимeoн Бaĸaлoв, e мoй бивш зeт и ca paздeлeни c мoятa дъщepя Mapия. Bceĸи ĸoнфлиĸт имa двe cтpaни и се нaдявaм пpaвoпpилaгaщитe opгaнитe дa ycтaнoвят peaлнaтa винoвнocт нa двeтe cтpaни в ĸoнфлиĸтa".

Още: Николина Чакърдъкова е на седмото небе от щастие, ето защо (СНИМКА)

Повече за инцидента

Снимка: iStock

Симеон Бакалов, който е тренирал бойни изкуства, пристигнал от Гоце Делчев в селото и започнала разправия между него и трима млади мъже. Причината за скандала била катастрофа отпреди две седмици, която Бакалов направил. Зетят на певицата извадил нож и намушкал всеки от тримата. Единият е с рана в ръката, другият - в крака, а третият - в гърдите и е в реанимация. Прочетете още тук: Зетят на Николина Чакърдъкова намушкал с нож трима, твърди близък на пострадалите

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес