Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каскадьорът-модел Антон Касабов прави филм за Левски

26 септември 2015, 12:15 часа • 12308 прочитания

В Лос Анджелис американците ме бутаха напред и вярваха в мен, а българите ме спъваха и ми забиваха нож в гърба. Но аз вярвам, че това се променя и ние ще започнем да се подкрепяме като евреите, италианците и т.н. Това каза каскадьoрът, каратист и модел в Холивуд Антон Касабов пред bTV и предаването “Cool…T”.Атрактивният българин разкри, че е излизал на среща с попзвездата Бритни Спиърс. Това станало в „проблемния” й период, когато певицата си бръснеше главата и и кариерата й беше в застой. Тогава мениджърът й, който е приятел на българина, го помолил да излезе с нея, тъй като тя имала нужда от общуване „с нормални хора”.

„Беше много странно, но беше много забавно”, каза Касабов. Бритни се появила в черна рокля, а той я завел в изискан ресторант. „В началото беше засрамващо”, призна той. „Не съм много голям фен на блондинки. Останахме си приятели, излязохме след седмица”, каза още той.

Моделът разказа и как се разминал с Мадона. Тя го забелязала и казала: „Доведете ми го този” за снимки на нейн клип. Антон, обаче, не си видял пейджъра със съобщението да отиде на прослушването. Тогава Мадона избрала за видеото танцьора Хесус, с който след това имаше и връзка. „Може да се каже, че съм му направил голяма услуга на Хесус”, пошегува се Касабов, цитиран от БЛИЦ.

Той не се притесни да говори за личната драма в живота си – когато преди години внезапно разбрал, че баща му е негов осиновител и че истинският му баща е съвсем друг. След това научил, че има още един брат и сестра – Антония. С биологичния си баща се видял за последно преди повече от 5 години. „Каквото и да съм преживял, то ме е направило човека, който съм сега”, заяви той. Разказът му развълнува изключително много водещата Петя Дикова, която се разплака: „Извинявай, аз се просълзих от твоята лична история”.

Антон, който живее в Лос Анджелис, заяви, че иска да доведе Холивуд у нас. Той разкри, че прави филм за Васил Левски и иска той да е в главната роля. „От много отдавна искам да играя Васил Левски”, призна моделът.

„Искам да използвам американската технология, американските филмови умения, за да направя филм за един от най-големите ни и чисти герои”, обясни той. Проектът вече бил в напреднала фаза, а сценарият е дело на българи. От няколко места има изявено желание за спонсорство, но Антон иска да намери финансиране, което да позволи творческата работа по филма да бъде напълно независима.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес