Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Лопес и Памела Андерсън неудържими на фестивала в Торонто (СНИМКИ)

08 септември 2024, 00:21 часа • 3914 прочитания

Дженифър Лопес и Памела Андерсън събраха погледите на филмовия фестивал в Торонто.

Дженифър Лопес вдъхнови филмовия форум с доза блясък на световната премиера на новия ѝ филм "Неудържим" - спортната драма с истинска история, която спечели бурни овации.

55-годишната актриса, певица и танцьорка се появи за първи път на червения килим след обявяването на развода ѝ с Бен Афлек, който продуцира филма заедно с най-добрия си приятел Мат Деймън, но не присъстваше на премиерата. И Лопес не разочарова, носейки оголена метална сребриста рокля и дълга и разпусната коса. Високите сребристи токчета на платформа завършваха визията.

Още: Като развързана - Джей Ло по голо дупе изуми милиони (СНИМКА)

Снимка: Getty Images

В "Неудържим" Лопес играе Джуди, майката на кечиста от гимназията Антъни Робълс (Джарел Джеръм), който, макар и роден само с един крак, упорито преследва и постига мечтата си да стане университетски шампион на САЩ. Номинираният за "Оскар" Дон Чийдъл и Майкъл Пеня играят взискателните му треньори, а Боби Канавале е в ролята на насилствения му втори баща, който многократно излага семейството на опасност.

Филмът разказва за вдъхновяващата история на Робълс, като същевременно се задълбочава в трудностите на семейния му живот и демонстрира близките му отношения с майка му. Филмът предизвика аплодисменти, а след това самият Робълс спечели овациите на публиката в "Рой Томсън Хол". "Когато прочетох сценария, почувствах, че толкова много жени, включително и аз, могат да се свържат с борбите, през които тя е преминала в живота си", каза Лопес на пресконференция след прожекцията. "Тази история, тъй като е латино история, тъй като е толкова вдъхновяваща, беше нещо, което ме грабна".

Още: Бен Афлек не спирал да мрънка, Джей Ло му била като бавачка

Снимка: Getty Images

Джеръм каза, че е тренирал пет месеца, включително с Робълс на тепиха за борба. "Като актьор е една от най-трудните задачи да изобразяваш някого, който е истински човек", каза той.

"Неудържим" беше едно от забележителните събития на втория ден на Международния филмов фестивал в Торонто, най-големият в Северна Америка. Лопес бе само една от големите звезди, които посещават най-големия канадски град за фестивала. Бен Стилър, Орландо Блум и Кейти Пери се появиха на червения килим в четвъртък вечер. Очакват се още Анджелина Джоли, Елтън Джон, Брус Спрингстийн, Салма Хайек, Кейт Бланшет и Никол Кидман.

"Последното шоу момиче" и Памела Андерсън

Още: Памела Андерсън се появи без грим на ревю в Париж и всички говорят за нея (СНИМКИ)

По-рано Джиа Копола дебютира с най-новия си филм зад камерата - "The Last Showgirl", с участието на Памела Андерсън като ветеранката Шели от Лас Вегас, която е в отчаяние, защого шоуто ѝ е внезапно отменено. След 30 години танци полугола с пайети и високи токчета в традиционно шоу на Sin City, Шели трябва да разбере какво крие бъдещето. Копола – внучката на легендарния режисьор Франсис Форд Копола – отива отвъд ярките светлини на любимата хазартна площадка на Америка, за да покаже суровата реалност на развлекателната индустрия и какво се случва с онези, които тя изхвърля, особено жените.

Снимка: Getty Images

"Мисля, че цял живот съм се подготвяла за тази роля", каза Андерсън на публиката след прожекцията. Актрисата от "Спасители на плажа" се пошегува, че за първи път ѝ е предложен сценарий, който е "кохерентен". Джейми Лий Къртис се разплака, докато говореше за филма. Тя играе Анет, някогашна танцьорка и най-добрата приятелка на Шели, която в крайна сметка работи като сервитьорка, за да свързва двата края – и пръска трудно спечелените си печалби за залагания. "Това е филм за мечтите и преследването на мечтите ви, само за да откриете, че те може би никога да не бъдат реализирани", каза носителката на "Оскар", цитирана от БГНЕС.

Още: Памела Андерсън ще изиграе Брижит Бардо

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес