Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-неузнаваемото BMW!

23 март 2013, 19:11 часа • 54649 прочитания

Да тунинговаш BMW, винаги е удоволствие. Особено ако ти се получава. А на момчетата от Hamann определено им се получава... освен този път. От немското тунинг студио са подготвили един доста интересен проект, който няма как да не ви направи впечатление – или ще го обикнете, или ще го намразите.

Това е неузнаваемият Hamann BMW M5, който е получил напълно нова идентичност. Досега от Hamann са подготвяли няколко пакета за спортната версия на 5-Series, но този път резултатът е малко противоречив.



Екстремният вариант на BMW M5 е бил показан по време на изложението за луксозни автомобили Auto Trader Live в Дубай. За съжаление на момчетата от Hamann проектът им по-скоро е шокирал публиката.

Всичко около екстериора на „петицата” се е променило , като в някои отношения тя напомня на предишни пакети на Hamann за BMW X6. Сред модификациите са предната решетка с класическите два „бъбрека”, предният капак с агресивни отвори за въздух, двата задни спойлера и дифузьорът. В интериора ще откриете комбинация от Alcantara и кожа, решени в черно, червено и светлосиньо. Без съмнение луксът доминира, въпреки че е пречупен през нестандартната призма на Hamann.

Немските тунинг майстори са уверени, че ще успят да убедят десетима души да си купят от техния M5. Цената обаче никак не е ниска – 235 000 долара.

Александър Славов
Александър Славов Отговорен редактор
Новините днес