Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заради нелепа лъжа: Локомотив Пловдив разкарва крило

24 май 2023, 15:19 часа • 3516 прочитания

Локомотив Пловдив ще се раздели с крилото Денислав Александров след края на сезона. Причината за крайната мярка е нелепа лъжа от страна на 24-годишния футболист, която „смърфовете“ са разкрили. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“.

Според информациите преди двайсетина дни, в навечерието на мача с Левски, Александров е казал на треньора Александър Томаш, че е болен и не може да вземе участие в срещата. Той е обяснил, че е с висока температура и стомашно неразположение.

Малко след това обаче от Локомотив Пловдив разбират истинската причина за отсъствието му. Оказало се е, че той е взел участие в конни състезания, за които има доказателства в интернет и сайта на Федерацията по конна езда. В протоколите от надпреварите Александров е бил записан с второто си име – Мартинов.

Впоследствие е станало ясно, че вместо да играе футбол, той е взел участие в Държавното първенство клас Л, група Б. Крилото дори е спечелил златото с кон Диамант и бронз с второто си животно Диарадо Сон.

Въпреки че е бил разкрит, Александров е отказал да се извини на треньора Александър Томаш и съотборниците си. Поради тази причина от клуба са взели решение да се разделят с играча заради непрофесионалното му поведение и липсата на отдаденост към Локомотив.

Вчера пък стана ясно, че ЦСКА няма да може да разчита на двама играчи в предстоящия мач с Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес