Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Временно: Малките "армейци" ще имат нов дом

10 юни 2024, 13:21 часа • 598 прочитания

Децата от школата на ЦСКА ще имат нов временен дом. В следващите две години малките "армейци" ще тренират на комплекса на Висшето транспортно училище в столичния квартал „Слатина“. През това време ръководството на столичния гранд обмисля изграждане на модерна база за академията.

ЦСКА ще има нова база за Академията

Тя ще се намира до Военната академия в центъра на София. Там обаче предстоят ремонтни дейности. Затова и в този период "червените" юноши ще тренират и играят в Слатина, информират колегите от "Тема спорт", които припомнят изказване на един от изпълнителните директори в клуба Стоян Орманджиев:

ОЩЕ: Спряган за треньорския пост в ЦСКА пое друг отбор от елита на България (ВИДЕО)

Стоян Орманджиев

Нов директор ще отговаря за изграждането на базата

"ЦСКА трябва да има база с игрища, общежитие, административна част, зона за възстановяване, фитнес. Нормални условия за трениране на затревен терен, изкуствена настилка, закрити игрища. Имаме идеята и най-важното е, че имаме и мястото“, заяви преди време Орманджиев. Сериозна роля при изграждането на новата база на "армейците" ще има Михаил Александров, който през миналата седмица бе представен като новия технически директор на ЦСКА.

ЧЕРВЕНО СЪРЦЕ: "Стипич е в категорията на Ел Маестро, моят фаворит е Любо Пенев"

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес