Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш здраво стъпил на земята: Тече еуфория в Спартак, но сме далеч от истината (ВИДЕО)

03 август 2024, 21:16 часа • 1181 прочитания

Старши треньорът на Спартак Варна Александър Томаш даде своето мнение след разгрома на "соколите" над ЦСКА в двубой от третия кръг на Първа лига. Според специалиста отборът му е победил столичния гранд с топки и сърце. Наставникът остана здраво стъпил на земята и отчете, че варненци са далеч от това, което трябва да бъдат.

Томаш: Спартак победи ЦСКА с топки и сърце

"Много хора ми казват да не ги казвам тия неща. Сърцето е важно нещо. Искам да поздравя момчетата, защото ми повярваха. Видях силни страни и видях, че ЦСКА показа топки срещу Лудогорец. Така победихме днес ние - с топки и сърце. Имахме шансове за повече голове. В момента тече еуфория в Спартак, поздравявам и собственика. Аз съм наясно, че ако искаме да надграждаме трябва да стоим здраво стъпили на земята. Далеч сме от това, което трябва да бъдем", започна Томаш след победата на Спартак срещу ЦСКА.

ВАР-ът на Actualno

Томаш иска да работи за футбола, а не футболът за него

"Аз не съм дал нищо на феновете, върша си работата. Искам да покажа, че треньорът е много важен. Казах го на първата пресконференция, ако искаме да играем европейски футбол, трябва да си оправим стадионите. Искам да работя за футбола, а не той да работи за мен", добави още наставникът на Спартак.

ОЩЕ: "Фаетон е звезда, която никой не е чувал! Треньор на ЦСКА няма право да говори за 5-о място"

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес