Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Томаш: Явно съдията искаше да даде дузпа, резултатът не отговаря на ситуациите (ВИДЕО)

02 декември 2023, 20:51 часа • 3727 прочитания

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, даде своето мнение след поражението на "смърфовете" от Левски в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Специалистът анализира представянето на своите възпитаници, коментира спорните положения и посочи причината за допуснатия разгром.

Томаш критикува съдията и намекна за трусове в Локо Пловдив

"Загубихме защото допуснахме нелеп автогол. Динко се подхлъзна и това малко или много ни се отрази. Вторият гол е недопустим. Не искам да коментирам съдийството, не ми е работа - играта е спряна, когато съдията даде фал. Втората част няма какво да я коментирам - имахме една две ситуации, не успяхме да вкараме. Явно съдията искаше да даде дузпа, а тогава защо не даде червен картон, жълт картон? Не ми е работа да коментирам. Резултатът не отговаря на ситуациите. Разочарован съм, искахме да победим. Случиха се фактори, които не зависеха от нас. Отстъпваме в играта си. Ще трябва селекция, футболисти", коментира подробно Томаш за загубата на Локо Пловдив от Левски.

ОЩЕ: Костов за разделението в Левски: Два пъти останах неразбран, затова - без коментар (ВИДЕО)

Вар БФС Боби Михайлов

"Спираме без съдийски сигнал и ни минават като колчета": Треньорът си призна

"Субективни и обективни са факторите. Тези, които зависят от мен са на тренировките и това, което се случва на терена, а другото от ръководството. Дали има фал - Христо спира. Наша топка, как ще спреш? Нещо, ако трябва да бъда недоволен - Петрис, мина през 4 наши футболисти като на колче. Имаме проблеми в последните 30 метра, видимо е, че ни трябва човек в наказателното поле. но това е положението", твърди специалистът.

Поглед в бъдещето

"Левски даде инициативата през второто, прибра се, а ние владеехме положението. Създадохме ситуации. Имахме шансове. Разликата е, че те успяха да отбележат. Не трябва да се оправдаваме. Имаме два мача, които трябва да изиграем за феновете, защото са брилянтни. Те обичат отбора, независимо от треньор, президент. Тези два предстоящи мача трябва да ги направим за феновете. По-трудният мач ще ни бъде с Пирин вкъщи заради психологията", завърши треньорът на Локо Пловдив.

Междувременно стана ясно, че звезда на Локомотив Пловдив отказва нов договор, иска да си ходи (подробности четете в линка). 

 

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес