Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Световна звезда в кеча поиска Локомотив Пловдив (СНИМКА)

06 декември 2023, 11:30 часа • 4379 прочитания

Световната звезда в кеча Мирослав Барняшев поиска да поеме Локомотив Пловдив. Любопитната спортна новина съобщи самият той в социалните мрежи. Барняшев, който направи кариера в WWE под псевдонима Русев, е родом от Пловдив и е много запален фен на Локомотив. Именно поради тази причина 37-годишният състезател е готов да влезе в управлението на клуба.

Българският кечист иска да вземе властта в Локомотив

Както е известно, Локомотив Пловдив е раздиран от скандали в последната седмица. Стигна се дотам, че част от феновете на „смърфовете“ публично призоваха мажоритарните акционери Адам Сотков и Христо Крушарски да напуснат клуба възможно най-скоро.

Ако някой има контакт със Крушарски и или Сотков моля да сподели. Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашият...

Posted by Miroslav Petrov on Tuesday, December 5, 2023

Самият Барняшев обяви, че търси контакт с двамата бизнесмени, за да говорят за бъдещето на „черно-белите“. Родният кечист допълни, че той, заедно с други хора, имат готовност да поемат грижата за Локомотив.

Русев търси контакт с Крушарски и Сотков

„Ако някой има контакт с Крушарски и/или Сотков, моля да сподели. Време е да се вземем в ръце и да помогнем на нашия любим Локомотив Пловдив. Време е за нови хора в управата на Локо Пловдив. Хора, които са израснали с Локо, които обичат Локо. Време е за промяна. Има хора, с които заедно сме готови да поемем грижата на клуба и неговото развитие. Боли ме да гледам как моят любим отбор Локомотив Пловдив страда поради лоши управленски решения. Благодаря предварително и само Локо“, написа българският кечист.

Преди дни президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че три клуба от елита са заплашени от фалит и един от тях е Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес