Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Страстите се разгарят: Фенове на Левски захапаха Сираков

01 март 2023, 22:27 часа • 10028 прочитания

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски публикува изключително любопитен коментар под своя пост с транспаранта от дербито с Лудогорец, чрез който подкрепиха Мъри и Иво Ивков. "Сините" фенове категорично сложиха край на всички догадки коя страна заемат в задочния спор по горните етажи на тима.

В сектор „Б“ се вдигна плакат, който гласеше: “Каква е рецептата? Мъри и Иво с истината напред! Ние плътно и категорично зад тях“. Посланието предизвика редица въпроси, най-важният от които бе защо на него не е включен и мажоритарният собственик и легенда на клуба - Наско Сираков.

ОЩЕ: 4-цифрена глоба и наказан играч за Левски след дербито с Лудогорец

Публикувахте от Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП) в Вторник, 28 февруари 2023 г.

Ето какво написаха от НКП на Левски в социалната мрежа Facebook:

"Наско не присъства в надписа, защото е зает да търси 100 - 150 милиона от измамници докато спира жизненоважни трансфери в очакване на бащица. Има си и други грижи...да осигурява пълна прозрачност както и да помете (водейки 20 000 от вас ) цялото БФС. Поради тези визионирски ангажименти на Наско, подкрепяме хората с по- простите цели, които очевидно са сами в битката си: На първо място истината и на второ - решенията да се взимат там, където трябва, а именно на Герена", гласеше позицията на почитателите на отбора.

Във въпросната среща "сините" завършиха 0:0 срещу българския шампион в двубой от 21-ия кръг на efbet Лига. Не е тайна, че в последно време има сериозни разногласия в клуба. Изпълнителният директор Иво Ивков призна, че има принципни различия с висшето ръководство на „сините“ и допълни, че проблемът не е финансов, а от управленско естество.

Преди мача с разградчани пък Станимир Стоилов също изрази своята позиция (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес