Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спряган за треньорския пост в ЦСКА пое друг отбор от елита на България (ВИДЕО)

10 юни 2024, 10:25 часа • 1331 прочитания

Александър Томаш, който известно време бе спряган за треньорския пост в ЦСКА, официално застана начело на новака в Първа лига Спартак Варна. Той и неговият екип бяха представени на пресконференция на базата на "соколите" във Варна.

Александър Томаш пое Спартак Варна

Томаш идва във Варна със своя щаб - Константин Мирчев, Тодор Кючуков, и Христо Колев – Бащата. Бившият треньор на Локомотив Пловдив наследява на поста Росен Кирилов, който водеше Спартак от зимата и успя да изведе "соколите" до първото място във Втора лига.

Александър Томаш

"Имаше доста разговори. Искам да благодаря специално за това, че Спартак се спря на мен и моя екип. Знам, че няма да е лесно, но знам какво представлява Спартак. Знам и целите, които си поставят. Ще направя всичко възможно", каза новият треньор Томаш, чието назначаване се пазеше в тайна от Спартак до днес.

"Трябва да се гради стъпка по стъпка. За мен това е предизвикателство, което приемам. Знаем, че ни трябва много работа, но не се притесняваме. Ще дадем всичко от себе си, за да покажем, че треньорството в България е живо", добави още той.

Цялата пресконференция на Александър Томаш може да гледате във видеото:

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес