Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След раздялата с Илич: Появи се нов кандидат за треньор на ЦСКА

29 юли 2023, 11:51 часа • 2833 прочитания

ЦСКА усилено търси заместник на Саша Илич. Както е известно вчера се появиха информации, че сърбинът е уволнен след срамната загуба от Сепси на стадион „Българска армия“ във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. За момента обаче от клуба не се потвърдили новината, че Илич вече не е наставник на „червените“.

ЦСКА следи и двама чужденци

След слуха за уволнението на Саша Илич начело на ЦСКА се заговори, че шефовете могат да го заменят с бившия полузащитник на „червените“ и Литекс Еуген Трика, който в момента води втородивизионния румънски Конкордия Кяжна. Вариант за нов наставник на „армейците“ е и Златомир Загорчич, който в края на миналия сезон напусна Славия и в момента е без работа.

Златомир Загорчич

Александър Томаш е поредният спряган за ЦСКА

Александър Томаш

Днес пък колегите от БТА съобщиха, че треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш също е един от вариантите за нов наставник на ЦСКА, който ръководството обмисля. 44-годишният специалист е юноша на столичани и бивш футболист на тима. В последните години той няколко пъти бе близо до това да поеме „армейците“, но в последния момент нещата пропадаха.

Вчера пък от ЦСКА обявиха, че са наказали сурово Иван Турицов, който псува фенове на "Армията".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес