Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Промените продължават: ЦСКА представи новия си технически директор (СНИМКА)

06 юни 2024, 16:59 часа • 1706 прочитания

Промените в ЦСКА продължават с пълна сила след смяната на собствеността в клуба. Днес ръководството на „червените“ представи нов шеф. Става въпрос за юношата на „армейците“ Михаил Александров. Бившият национал на България ще бъде технически директор на столичния гранд.

ЦСКА изпрати провален сезон

Както е известно, в края на април Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглиха от управлението на ЦСКА като прехвърлиха безвъзмездно акциите си на „Националния фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука“. Последваха редица слаби резултати като тимът завърши на трето място във временното класиране в Първа лига, а след това остана и извън Европа след поражение в баража от ЦСКА 1948.

❗️Ново назначение в ЦСКА Михаил Александров се присъединява към „армейския“ клуб. Юношата на „червените“ и национал...

Posted by CSKA Sofia FC on Thursday, June 6, 2024

Нов треньор, нов директор

След проваления сезон ръководството на ЦСКА обяви, че се разделя с треньора Стамен Белчев и екипа му. На негово място бе назначен хърватинът с германски паспорт Томислав Стипич, който бе представен официално преди два дни. Днес пък „червените“ обявиха и назначението на Мишо Александров. Той ще бъде представен пред обществеността на 10 юни на специална пресконференция.

За какво ще отговаря Михаил Александров?

В ролята си на технически директор Михаил Александров ще отговаря за инфраструктурните въпроси в клуба. Той ще е нагърбен с подобряването на базата на тима в Панчарево, както и изграждането на модерна детско-юношеска школа. Бившият национал също така ще има и организационни задължения, свързани с мачовете на мъжкия отбор, както и представителни функции пред УЕФА.

Вчера пък новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич даде първото си интервю, след като пое "армейците".

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес