Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри Стоилов: Затворихме чалготеката, време е да приключим и с илюзиите

18 февруари 2023, 15:34 часа • 3634 прочитания

Затворихме чалготеката, време е да приключим и с илюзиите. Това каза наставникът на Левски Станимир Стоилов по време на пресконференция преди гостуването на Пирин (Благоевград) в неделя. Той подчерта, че отборът трябва да си върне обичта и уважението на феновете.

"Последните шест-седем месеца повлияха негативно, хората чакаха спасител, имаше и пасуване във входящи и изходящи трансфери. Във всички сфери имаше застой. Ситуацията никак не е приятна, но трябва да се мобилизираме и всички заедно да намерим решенията на най-важните проблеми. Трябва да топлим левскарите с игри и добро представяне", каза Мъри.

"Не съм фен на дългия цикъл без мачове, футболистите са готови за мача, но важното е какво ще покажат на терена. Илиян Стефанов е вече готов. Повече търсим решения защо не постигаме успех, вместо да ни обезверява. Няма място за обезверяване, по-важно е да намерим пътя към победата. Трябва да проявим майсторство на този етап. Футболистите на Левски са на терена, за да търсят решения", добави още той.

А какво още каза Мъри Стоилов за загубата от Черно море и трансферите на Левски, четете в SportLive.bg!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес