Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри Стоилов: Очаквам от играчите ми да започнат да печелят мачове (ВИДЕО)

10 февруари 2023, 12:58 часа • 1043 прочитания

Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че очаква играчите му да започнат да печелят мачовете си. Специалистът говори пред медиите преди утрешния мач с Черно море. Както е известно двубоят ще се играе на стадион „Ивайло“ във Велико Търново заради наказание на „сините“. Първоначално срещата трябваше да започне в 17:30 часа, но след остра реакция на феновете на столичани от БФС я преместиха за 12:30.

Стоилов сподели, че Николай Михайлов ще пази срещу варненци. Той за пореден път изрази опасенията си теренът във Велико Търново да не е замръзнал, за да могат и двата отбора да изиграят един хубав мач.

Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди двубоя с "Черно море" във Велико Търново

🎥🎙 Гледахте на живо: Станимир Стоилов преди двубоя с "Черно море" във Велико Търново #ВсичкиЗаедно #АзСъмЛевски #ЛевскиЕВечен

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Friday, February 10, 2023

„Михайлов ще пази утре. Младите вратари ще получат постоянни шансове. След промяната на часа на мача единствената ни дилема е теренът. Все още има малко сняг. Единственият проблем е теренът да не бъде замръзнал, за да можем и двата отбора да изиграем един добър мач. Левски трябва да мисли за своята философия и своя начин на игра. Ако се представим на максималното си ниво, трябва да спечелим мача”.

“Очаквам от моите играчи да започнат да печелят мачове. След положителното представяне на терена е време да печелим мачове. Футболистите на Левски са задължени да играят всеки мач за победа и да я търсят до последната минута”, каза Стоилов.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес