Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъри Стоилов: Играчи на Левски за 0 лева днес струват 6 милиона

01 февруари 2023, 17:18 часа • 2465 прочитания

Наставникът на Левски Станимир Стоилов отчете, че футболисти на "сините", които са стрували нула лева, днес вече достигат 6 милиона лева продажна цена. Мъри коментира трансферната политика на клуба и решението да не се продават основни играчи на отбора като Хосе Кордоба, за когото бяха отхвърлени близо 4 милиона лева.

Мъри и компания се прибраха на родна земя след едномесечния подготвителен лагер в Дубай, като застана пред медиите, за да коментира актуални теми около клуба. По отношение на трансферите, Мъри отбеляза, че ако "сините" продадат най-добрите си играчи, няма да могат да надграждат.

От 0 до 1 000 000+ лева: Възходът на Левски за година (ВИДЕО)

Станимир Стоилов

"Левски можеше да си осигури фонд работна заплата и отгоре с два трансфера. Но се взе решение да не се продават, защото около тези играчи ще се гради бъдещето на Левски и да бъде водещ отбор в първенството. Ако тръгнем да продаваме най-добрите си играчи, няма да можем да надграждаме", каза Мъри.

"А и мисля, че част от тези играчи има още накъде да растат и цената им ще стане по-добра. Цената дали ще отиде нагоре или надолу зависи от това как ще се развива отборът. Играчи от нула лева от втора дивизия стигнаха до около 6 милиона лева продажна цена", добави още той.

Какво още каза Станимир Стоилов, четете в линка!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес