Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец примамва голмайстора на ЦСКА

09 май 2014, 14:47 часа • 18904 прочитания

Водещите отбори в "А" група искат да оставят съперника си ЦСКА без една от звездите му - Омар Косоко. Както е известно, договорът на бенинеца с "червените" изтича след края на сезона и до момента не е подновен. Преди дни се появи информация, че Георги Иванов-Гонзо се е свързал с тъмнокожия футболист и го омайва за Левски. По петите на Косоко е и шампионът Лудогорец, разбра Topsport.bg.

Това е лоша новина за ЦСКА, защото Кирил Домусчиев може да вземе Омар в Разград лесно, давайки му заплата, която е непосилна за Александър Томов и компания. Ръководството на "армейците" ще предложи тавана на месечни възнаграждения в Борисовата - 15 000 лева. От Лудогорец са готови да вдигнат значително сумата.

Битката за преквалифицирания от Стойчо Младенов в централен нападател играч става още по-жестока, защото другият богаташки тим в елита - Ботев (Пловдив), също следи случващото се около него и го иска в състава си. За трансфера настоява лично Станимир Стоилов. И за Цветан Василев не представлява никакъв проблем да предложи на Омар заплата над 15 000 лева.

Пълна яснота около бъдещето на футболиста ще има до края на другата седмица. Омар Косоко изигра редица силни мачове за ЦСКА в първата седмица и вкара важни голове, един и във вратата на големия съперник Левски за успеха с 3:1 на "армейците".

 

Димитър Лазаров
Димитър Лазаров Отговорен редактор
Новините днес