Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лудогорец към феновете си: Извинявайте! Показахте как се обича отбор в тежки моменти

15 август 2024, 00:26 часа • 1604 прочитания

Българският футболен хегемон Лудогорец поднесе извинения на феновете си след историческия погром в Разград от Карабах в квалификациите на Шампионска лига. "Орлите" отстъпиха с разгромното 2:7 и отпаднаха в третия квалификационен кръг, с което ще продължат участието си в баражите на Лига Европа.

Лудогорец се извини на феновете си след погрома от Карабах

Лудогорец никога не бе губил с толкова голям резултат в Разград, заради което клубът поднесе извинения на феновете си. Но и благодари на тези, които продължиха да подкрепят отбора дори и в толкова тежък момент. Ето какво написаха от Лудогорец след погромния резултат в социалните мрежи:

Лудогорец

"Благодарим ви за горещата подкрепа! Благодарим и на тези, които показаха как се обича отбор в тежки моменти. Извинявайте! Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни. Само Лудогорец!", гласи позицията на Лудогорец.

Карабах е първият чуждестранен отбор, който бележи 7 гола на българска земя в европейските клубни турнири. Припомняме, че само преди 10 месеца Лудогорец претърпя тежка загуба и от датския Нордселанд с 1:7, но тя дойде като гост.

Ето и как Георги Дерменджиев обясни погрома за Лудогорец от Карабах.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес