Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Локо Пловдив разби Етър, Крушарски имал амбиции за шампионска титла (ВИДЕО)

08 март 2024, 21:49 часа • 3223 прочитания

Локомотив Пловдив се върна на победния път в Първа лига. "Смърфовете" постигнаха категоричен успех с 3:0 над последния Етър Велико Търново в първи мач от 24-тия кръг на efbet Лига. На "Лаута" точни за домакините през второто полувреме бяха Димитър Илиев, Мичи Нтело и Ангел Лясков.

Така отборът на Александър Томаш се реваншира частично на привържениците си за пораженията от Крумовград и Хебър Пазарджик. Локо Пловдив се изкачи до петото място във временното класиране с 44 точки. "Болярите" от своя страна остават на дъното на таблицата с 10 пункта.

Томаш: Локомотив поема по нов път

„Локомотив поема по нов път. Днес имахме три млади момчета в състава. Знаехме как ще играе съперника. Етър ни затваряше добре през първото полувреме. Трябват ни по бързи решения, когато сме с топката. Далеч сме до това, което искам да виждам Резултатът не отговаря на показаното. Ще градим нов отбор”, заяви Томаш в интервю след двубоя.

ОЩЕ: Край на спекулациите: Локо Пловдив обяви бъдещето на Томаш

Суперлативи за Христо Крушарски

„Ще изляза с обръщение към локомотивската общност. Нещото, което ме накара мен и екипа ми да продължим, е че видях , че Крушарски дълбоко в сърцето си обича Локомотив. Тази магия тук, независимо кой е треньор и собственик, тази магия държи този клуб", допълни той.

Целта на Крушарски е Локо Пловдив да стана шампион

"Когато искаш да налагаш да налагаш млади играчи, трудно ще гоним цели, но целта на собственика е да станем шампиони. Той иска да вижда Локомотив изграден със собствени кадри. Този процес е дълъг. Енергията, която има тук помага на тези момчета. Ще търсим млади и опитни футболисти”, сподели старши треньорът на "смърфовете".

ОЩЕ: Крушарски разсипа Гонзо и Бербатов и разкри как ще се разпределят гласовете на Конгреса на БФС

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес