Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лидер на ЦСКА: Имаме качествата и футболистите да станем шампиони

10 юли 2023, 14:40 часа • 1137 прочитания

Един от лидерите в съблекалнята на ЦСКА Димитър Евтимов заяви, че „червените“ имат качествата и футболистите да свалят Лудогорец от върха и през новия сезон да триумфират с шампионската титла в Първа лига. Опитният страж говори пред медиите след прибирането на „армейците“ от подготвителния им лагер в Австрия.

Според Димитър Евтимов едно от най-важните неща сега е адаптацията на новите футболисти в отбора, тъй като те тепърва започват да свикват със стила на игра и съотборниците си. Той коментира и решението на Саша Илич Густаво Бусато да бъде титулярен вратар като заяви, че неговата работа е да прави избора на треньора труден.

Целта пред ЦСКА

ЦСКА Лудогорец

„Показахме много добро лице, особено в първите два мача. Когато бяхме по-свежи, показахме една доста добра игра. Показахме, че имаме и качествата, и футболистите, които да помогнат ЦСКА да стане шампион тази година. Много малко неща могат да се променят за такова малко време. Беше важна адаптацията на новите футболисти. Тя тепърва ще продължава, важно е да разберат начина, по който играем и да се опознаем един друг“.

"Със сигурност групите ще бъдат доста удовлетворяващи за нас, но нека не слагаме каруцата пред коня. Важното е първо да победим Сепси. При мен мотивацията винаги е много висока и аз съм го показвал през последните три години. Дали в приятелски мачове или в когато са ми давали шансове, според мен съм бил на много добро ниво. Моята задача е да правя избора на треньора по-труден. Правя всичко възможно, за да играя и го показвам всеки път", каза Димитър Евтимов.

Днес пък Саша Илич разкри кога най-скъпата покупка на ЦСКА ще се присъедини към тима.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: ЦСКА гърми, Левски спи.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес