Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски не успя да победи Арда в четвъртата си контрола преди старта на сезона (ВИДЕО)

06 юли 2024, 21:25 часа • 2072 прочитания

Левски не успя да победи Арда в четвъртата си контрола преди старта на новия сезон. Двубоят между двата тима се състоя на стадион „Георги Аспарухов“ и завърши при резултат 0:0. „Сините“ има за какво да съжаляват, тъй като създадоха достатъчно положения, но така и не успяха да преодолеят Анатоли Господинов

Левски доминираше преди почивката

Левски създаде първата по-чиста ситуация още в 6-ата минута, когато Алекс Колев стреля опасно от границата на наказателното поле, но в аут. Малко по-късно отново той отправи изстрел с глава над вратата.

„Сините“ продължиха да натискат и стигнаха до още няколко добри положения, които обаче не бяха реализирани. Две минути преди края на първата част Арда създаде първото си по-сериозно положение, но ударът на Борислав Цонев не намери очертанията на вратата.

През втората част гол също не падна

⚽Старши-треньорът на "Левски" Станислав Генчев определи стартовите 11 за четвъртата контрола на „сините“ от лятната...

Posted by ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI on Saturday, July 6, 2024

След около час игра Арда можеше да реализира попадение, но Чиносо Офор бе блокиран отлично от Кристиан Димитров. Малко по-късно Евертон Бала бе близо до гол, но ударът му бе уловен от Анатоли Господинов.

В 68-ата минута Алекс Колев се възползва от грешка на защитата на Арда, но не успя да преодолее стража на гостите. Последва размяна на опасни удари, които обаче така и не се превърнаха в попадение. До края на срещата Левски създаде още три добри положения, но Охене, Фадига и Преслав Бачев не успяха да се разпишат и мача завърши при резултат 0:0.

По-рано днес стана ясно, че Левски се готви да продаде пореден основен футболист.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес