Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога и къде да гледаме домакинството на Левски срещу Хебър

03 септември 2023, 10:55 часа • 3230 прочитания

Левски излиза срещу Хебър Пазарджик в мач от осмия кръг на Първа лига. Това ще бъде първи мач на „сините“ след отпадането от Айнтрахт Франкфурт в плейофната фаза на Лигата на конференциите. Мачът между Левски и Хебър е тази вечер от 21:15 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Двубоят е много важен за Левски

Двубоят е много важен за Левски, тъй като тимът на Николай Костов се намира на десета позиция във временното класиране с 9 точки от пет мача. До момента „сините“ победиха Ботев Пловдив, Локомотив София и Ботев Враца и допуснаха поражения от ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив.

Хебър Пазарджик

Хебър от своя страна заема осмо място с 11 точки от седем двубоя. Футболистите на Любослав Пенев победиха Берое, Ботев Пловдив и Локомотив София, направиха равенства с ЦСКА и ЦСКА 1948 и допуснаха загуби от Черно море и Локомотив Пловдив.

Къде да гледаме Левски – Хебър

Двубоят между Левски и Хебър Пазарджик ще бъде предаван пряко по телевизията. Нова Броудкастинг Груп държи правата за българското първенство и срещата между двата тима ще бъде предавана по Диема спорт. Ако нямата възможност да гледате мача, може да го следите на живо на Sportlive.bg.

Вчера пък стана ясно, че Левски е глобил един от играчите си заради изпуснати нерви.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес