Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фенове на Локомотив Пловдив призоваха собствениците да напуснат клуба

05 декември 2023, 15:48 часа • 2749 прочитания

Феновете на Локомотив Пловдив от Организация „Трибуна Спортклуб“ взеха отношение за случващото се в клуба в последните дни. „Смърфовете“ са раздирани от скандали откакто изпълнителният директор на отбора Павел Колев съобщи много тревожни спортни новини свързани с финансовото състояние на тима и обвини акционерите Христо Крушарски и Адам Сотков, че дърпат „черно-белите“ назад.

Скандалите на "Лаута" зачестяват

Веднага след изказването си Павел Колев бе призован от Адам Сотков да си подаде оставката. Това пък не се понрави на другия акционер Христо Крушарски, който защити изпълнителния директор и допълни, че той трябва да продължи да изпълнява задълженията си в Локомотив Пловдив.

Организация Трибуна Спортклуб категорично осъжда действията на двамата акционери на клуба и политиката, която те водят....

Posted by Организация "Трибуна Спортклуб" on Tuesday, December 5, 2023

Ситуацията в Локомотив е доста неясна

Цялата неяснота около случващото се при „смърфовете“ не остана незабелязано от феновете, които днес призоваха Христо Крушарски и Адам Сотков незабавно да напуснат клуба. Привържениците осъдиха действията на двамата акционери и политиката, която те водят. Те са категорични, че за пореден път са станали свидетели на „абсолютната им некадърност и неспособност да управляват“ техния любим клуб.

Вчера Венцеслав Стефанов разкри, че три клуба са заплашени от фалит и един от тях е Локомотив Пловдив.

 

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес