Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Добре дошли в 2023-а: Билети за мача на ЦСКА в Пазарджик - само на място!

12 юли 2023, 20:13 часа • 2464 прочитания

Новият сезон в Първа лига е като стария, само че е нов. Така накратко, съвсем в стила на един популярен български футболист, можем да опишем задаващия се старт на новия футболен сезон в България. Защото и през сезон 2023/24 ще си останем в духа на изминалата кампания.

Как се купува билет за мач на ЦСКА през 2023-а

За този факт говори красноречиво новината, че билетите за първия мач на ЦСКА ще се продават само на място и в същия ден на двубоя. Да припомним, че годината е 2023-а, интернетът е отдавна измислен, а онлайн продажбата на билети е реалност навсякъде, освен в България.

Фенове на ЦСКА

Само на място и само в деня на мача

ЦСКА, който е един от двата отбора с най-голяма фенска маса в България, ще стартира сезона в Пазарджик с гостуване на Хебър. Феновете на "червените" обаче ще трябва да тръпнат в очакване за ценните пропуски за стадион "Георги Бенковски" до самия ден - и докато стигнат до стадиона.

Да се редиш на опашка за билет в жегата

Мачът между Хебър и ЦСКА ще се изиграе в неделя от 21:00 часа. Гостуващите фенове ще трябва да си предвидят пътуване до Пазарджик от по-рано, за да могат да си закупят билети на място - от "касата до паркинга при големия изкуствен терен".

Един въпрос възниква от тази новина - нима е толкова трудно билети за футболен мач да бъдат пуснати в продажба онлайн? През 2023-а? Толкова ли е сложна организацията, за да се случи нещо подобно? Или звучи по-лесно и удобно да се извият опашки за билети при температура 31° в Пазарджик в 20 часа...

ОЩЕ: ЦСКА гърми, Левски спи!

❕БИЛЕТИ ЗА МАЧА ХЕБЪР - ЦСКА - София Билетите за двубоя на Хебър с ЦСКА - София ще бъдат пуснати в продажба в деня на...

Публикувахте от ФК Хебър Пазарджик / FC Hebar Pazardzhik в Сряда, 12 юли 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес