Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дни преди рестарта на първенството: Пловдивски гранд остава без треньор?

25 януари 2024, 11:05 часа • 1923 прочитания

До подновяването на родната Първа лига остава по-малко от месец и в момента всички отбори в България са в трескава подготовка за рестарта на първенството. Локомотив Пловдив обаче продължава да бъде раздиран от скандали като днес се появи информация, че „смърфовете“ може да останат без треньор.

Томаш и Пиргов са в открит конфликт

Според колегите от „Мач Телеграф“ наставникът на Локомотив Александър Томаш е готов да хвърли оставка и да си събере багажа от „Лаута“. Причината е, че той е в открит конфликт със спортния директор на тима – Илко Пиргов.

Илко Пиргов Димитър Илиев Локомотив Пловдив

Двамата са се скарали заради трансферната политика на клуба и не си говорят. Както е известно, до момента Локомотив се раздели с четирима основни играчи – Сена, Джовани, Алфа Конте и Георги Минчев.

В Локо се готвят да „замразят“ четирима титуляри

Освен това ръководството на Локомотив планира да „замрази“ още четирима титуляри – Динко Хоркаш, Евандро, Мартин Паскалев и Дион. Те отказват да подновят договорите си с клуба, а това не се нрави на собственика Христо Крушарски.

Александър Томаш

Евентуалното „замразяване“ на четиримата ще означава, че „смърфовете“ ще трябва да доиграват първенството, вместо да се борят за челните места. Именно поради тази причина Александър Томаш е готов да напусне отбора.

Преди дни се заговори, че тимове от Англия, Франция и Белгия следят двама основни играчи на Локомотив Пловдив.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес