Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА осъди вандализма на "Армията" и отсече: Анализираме причините за кризата

14 август 2023, 15:01 часа • 1554 прочитания

Ръководството на ЦСКА излезе с позиция след серията от негативни резултати на отбора и вандалските прояви на стадион "Българска армия". Клубът осъди вандализма на феновете и подчерта, че в момента прави анализ за причините за кризата в клуба.

ЦСКА осъди вандалските прояви на феновете

ЦСКА, който остана на точка от шампионската титла през миналия сезон, е в серия от четири поредни мача без победа във всички турнири - три загуби и едно равенство. Тимът отстъпи с 0:3 на Лудогорец в Разград, а след срещата се стигна до вандалски прояви на "Армията" (СНИМКИ).

На "Армията" анализират причините за кризата

От ЦСКА подчертаха, че никой в отбора не е доволен от резултатите, които не прилягат на историята на клуба. Но добавиха, че по същия начин не отива и на феновете на отбора да извършват вандалски прояви срещу стадиона на "червените".

Фенове на ЦСКА

"Причините (за кризата) са комплексни и се анализират внимателно. Всички ни боли от случващото се и ни е срам от продукцията", написаха от ЦСКА. И добавиха: "Това обаче е футболът и по тази причина е най-големият спортен феномен на света. Има върхове и спадове, но и в добро и лошо оставаме верни, защото това е нашият отбор, нашата страст, нашият дом."

ОЩЕ: Тарторът на Сектор Г атакува Ел Маестро и ръководството на ЦСКА

Не приляга на феновете на ЦСКА да чупят и оскверняват

"Именно затова не разбираме, не приемаме и категорично осъждаме опитите за саморазправа с футболисти, чупенето и оскверняването на собствеността на ЦСКА и всякакъв вид вандалски прояви. Както не приляга на нас да ви разочароваме по този начин и да не сме на нужното ниво за вас – великата ни публика, така не приляга и на наши фенове да прибягват до подобни, агресивни действия", допълниха от ЦСКА.

Ето какво гласи цялата позиция на ЦСКА във Фейсбук:

❗️Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на предела на силите, дадохме всичко от себе си и бяхме много,...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Понеделник, 14 август 2023 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес