Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА моли феновете да не чупят "Армията", пускат на търг дори камъчета от стадиона

29 ноември 2023, 17:46 часа • 2925 прочитания

Ръководството на българския футболен гранд ЦСКА възнамерява да пусне на търг дори камъчета от стадион "Българска армия" след последния мач с Лудогорец. Спортната новина съобщи "Труд". От клуба призовават феновете да не чупят седалки, защото това може да доведе до глоби от страна на БФС.

ЦСКА с призив към феновете да не чупят седалки

Последният мач на стадион "Българска армия" в този му вид ще бъде на 10 декември, когато е голямото дерби с Лудогорец. Част от феновете, които ще бъдат на трибуните, вече се канят да вземат нещо от стадиона за спомен, но от ЦСКА призовават да не се чупи нищо.

ОЩЕ: ЦСКА стартира тръжни процедури за разрушаването на „Армията“ и избора на строител

стадион Българска армия

От седалки до камъчета: Пускат на търг предмети от "Армията"

Очаква се здравите седалки да бъдат пуснати на коледен търг. Ако се стигне до масово чупене на седалки за спомен, това може да доведе до санкции от БФС, уточнява "Труд". Демонтирането на стадиона ще започне в дните след мача с Лудогорец.

Когато бъде демонтиран стадионът, всеки фен ще получи възможност да получи къс от стадион "Българска армия". Очаква се ЦСКА да пусне на търг всичко, което носи някаква история от славния стадион на клуба, построен през 1965 година.

След последния кръг ЦСКА бе глобен с 3000 лева само за обидни и нецензурни скандирания.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес