Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Част от Сектор Г: В ЦСКА нещата отвътре си остават все така безнадеждно изгнили (СНИМКА)

07 август 2023, 16:47 часа • 3546 прочитания

Една от големите фракции на фенове на ЦСКА - „Offenders” пуснаха специална декларация за случващото се в клуба. Както е известно „червените“ се представят много слабо от началото на сезона като в пет мача имат една победа, две равенства и две загуба. Снощи воденият от Нестор Ел Маестро тим стигна трудно до равенство със Славия.

Феновете са бесни от слабото представяне

Слабото представяне на отбора вбеси феновете и срещу „белите“ агитката на ЦСКА не изпя нито една песен и не подхвана нито едно скандиране. След равенството със Славия пък нервите взеха връх и част от ултрасите влязоха в пререкание с играчи на „червените“, след като отново им потърсиха сметка за показаното на терена, както бе и след първия мач със Сепси.

Иска ни се да кажем, че измина много турбулентен период, но за съжаление реалността е друга. Турбуленцията предполага и...

Posted by Offenders on Monday, August 7, 2023

„Рибата се вмирисва откъм главата“

Днес от „Offenders“ пуснаха дълга декларация, в които са категорични, че „нещата отвътре в клуба си остават все така безнадеждно изгнили“. Феновете са категорични, че в момента не се вижда светлина в тунела и допълниха, че „рибата се вмирисва откъм главата“, с което атакуваха ръководството на клуба и собствениците.

Днес пък един от тарторите на Сектор Г Иван Велчев - Кюстендилеца също взе отношение по темата.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес