Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бивш министър на спорта за Гонзо: Посредствен управленец, не очаквам нищо от него

10 април 2024, 17:10 часа • 23132 прочитания

Бившият министър на младежта и спорта Радостин Василев атакува остро новия президент на Българския футболен съюзГеорги Иванов. Според него Гонзо е посредствен управленец и поради тази причина няма да има трайна промяна в централата и нейната работа.

Василев говори пред колегите от „Дарик радио“ като допълни, че не очаква нищо от Георги Иванов. Според бившия министър на спорта президентът на БФС е поставен там, за да замени Борислав Михайлов с много козметични промени, които обаче няма да дадат добър резултат. Василев също така коментира, че във футболния съюз има политическа намеса.

„На Гонзо какво да му вярвам?“

Радостин Василев

„На Гонзо какво да му вярвам? Посредствен управленец. Много добър футболист. Дано ме опровергае, но не очаквам нищо от него. Той е поставен да замени Борислав Михайлов с много малки козметични промени в системата на футбола, което няма да даде добър резултат накрая“.

„Няма да има трайна промяна в Българския футболен съюз, в спорта, в културата, във всички сектори на държавата, докато няма промяна в политическата ситуацията в държавата. Това, което се случи в БФС, е политическа намеса, предимно на една политическа партия, свързана с управлението на структурите там. След смъртта на Камен Костадинов голямото влияние в БФС е на ГЕРБ“, заяви Радостин Василев.

Онзи ден пък съдът спря вписването на Георги Иванов за президент като БФС.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес