Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бесният Томаш "скастри" играч и отсече: Влязохме в мача като жени (ВИДЕО)

26 октомври 2023, 22:10 часа • 1182 прочитания

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш даде своето мнение след драматичното равенство на "смърфовете" с ЦСКА 1948 в двубой от 15-ия кръг на efbet Лига. Специалистът определи пропуска на Алфа Конте в края на първото полувреме като "престъпление" и заяви, че възпитаниците му са влезли в мача като жени.

Томаш "скастри" играчите и "нахока" Алфа Конте

"С чиста съвест мога да кажа, че мачът бе наш. Не съм доволен единствено от първите 20 минути. Аз на футболистите го казах по-твърдо, тук ще го кажа така - влязохме като жени в мача. Мислехме, че противникът няма да се бори. Трябва да се сбиеш, да пуснеш кръв, за да наложим нашия стил на игра. Това, което направи Алфа, е престъпление, ще взема мерки, това бе чиста ситуация, в която да поведем с 2:1. Ако трябва да бъда искрен, създадохме много ситуации и не успяхме да ги отбележим. Явно проблемите са в нас", започна Томаш за хикса на Локомотив Пловдив с ЦСКА 1948.

Александър Томаш

Треньорът се чуди на някои съдийски решения

"Не е лесно. Мога с чиста съвест да кажа, че имаше и интересни отсъждания, които се чудя как се случват. Мога да похваля футболистите за реакцията, след като трябваше да викам. Сега няма да сме на първо място и се надявам, че ще падне една тежест от футболистите, и да се забавляват на терена. Да, може да допускаме грешки. Това е плод на израстването, което предстои при нас", допълни той.

ОЩЕ: Гонзо за виковете „Оставка“: Недоволството на хората идва от резултатите, не от БФС

Психологическото напрежение върху "смърфовете"

"Това е в подсъзнанието на футболистите, знам как разсъждават, започнаха да звънят агенти и приятели. Опитвам се да ги държа здраво стъпили на земята. Виждам елементарни грешки, които дете няма да направи, това ми показва, че не са изцяло в мача. Ние сме отбор, който не може да се надиграва индивидуално, ние сме колектив. Нямаме много силни единици. Трябва да играем силно заедно. Всеки може да сгреши, аз мога да сгреша. Когато ние не си подадем на празна врата, това е престъпление, защото повеждаме с 2:1, затова съм бесен", коментира треньорът отново ситуацията с Алфа Конте в края на първото полувреме.

Предстоящото дерби с Ботев Пловдив

"Това е моментна форма. Ботев разполага с добри футболисти, преминаха през доста катаклизми. Аз изживях дербито три пъти. Тук формата не е важна, мач за публиката и града. Ще кажа на футболистите, че не е на всяка цена, но те ще дадат всичко от себе си. Феновете са постоянно до футболистите, поклон пред тази публика", завърши наставникът на Локомотив Пловдив.

ОЩЕ: Противно на вижданията на БФС: Ето кой носи най-голяма вина за кризата в националния (АНКЕТА)

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес