Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арда с нов силен трансфер

07 март 2023, 11:46 часа • 1606 прочитания

ПФК Арда привлече талантливия полузащитник Станислав Дюлгеров. 19-годишният ни младежки национал е преминал през няколко реномирани чуждестранни школи. След среща със спортния директор Ивайло Петков, двамата уточниха всички детайли около неговия договор, който ще бъде за срок от две години и половина.

Дюлгеров се е подвизавал за юношеските формации на България до 19 и до 21 години. На клубно ниво за последно игра в гръцкия Аполон (Лариса), а преди това три години бе част от нидерландския Твенте. Футболната кариера на родения през 2003 година играч започва в Черноморец (Бургас). Следва престой от една година в академията на Арсенал и от две в Спортното училище на Шалке 04.

ОЩЕ: Шефовете на Арда недоволни от програмата на първенството

Публикувахте от Stanislav Dyulgerov в Четвъртък, 12 септември 2019 г.

"Ръководството, треньорите, футболистите и феновете на АРДА пожелават много успехи на Станислав Дюлгеров с екипа на Арда", се казва в съобщението на клуба. Кърджалийци бяха доста активни на трансферния пазар, привличайки имена като Станислав Иванов, Радослав Цонев и бившия състезател на Берое Тунгара.

Играчите на Александър Тунчев могат да се похвалят с 3 победи от 4 мача след старта на пролетния дял в Първа лига. Във вчерашния двубой срещу Спартак Варна те постигнаха категоричен домакински успех с 2:0, а точни бяха Иван Тилев и новото попълнение Иванов.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес