Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Томаш постави амбициозна цел пред Локомотив Пловдив

16 февруари 2024, 14:56 часа • 1345 прочитания

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш направи изявление към феновете и обществеността преди подновяването на сезона в Първа лига. Той обяви, че мечтата на отбора е да се класира за участие в европейските клубни турнири.

Локомотив Пловдив атакува Европа

В края на януари се появиха спекулации, че Томаш ще напусне Локомотив Пловдив. Самият той говори открито за проблемите в клуба в края на миналия сезон. Сега обаче изглежда, че напрежението е потушено, а Томаш е готов да продължи да работи за благото на Локомотив.

Александър Томаш

Мечтата на Томаш и всички в Локомотив

"Ние ще продължим да следваме мечтата. Моята, на хората от екипа ми и на играчите е Европа. Не мога да обещая, че ще я изпълним, но мога да се закълна пред вас, че докато съм в Локомотив, ще поставям на първо място интересите на клуба и ще направим и невъзможното всеки път да излизаме от терена с високо вдигнати глави, за да имаме сили да ви погледнем в очите."

"Дължим го на вас, дължим го на клуба и на онези, които са носили преди нас черно-бялата фланелка. Вярвам, че когато отбор, публика и ръководство са обединени и гледат в една посока, ще успеем да се справим с всички трудни моменти, които ще имаме, за да се насладим заедно на постигнатото след това!", се казва в изявлението на Александър Томаш пред клубния сайт на Локомотив.

Цялото изявление на Александър Томаш четете в поста:

👉 Александър Томаш с обръщение към феновете на Локомотив преди подновяването на Първа лига: "⚽ Локомотивци, 🔴 Преди...

Публикувахте от Lokomotiv Plovdiv в Петък, 16 февруари 2024 г.
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес