Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

OnlyFans модел от Израел заряза всичко и се включи във войната срещу "Хамас" (СНИМКИ)

13 октомври 2023, 21:14 часа • 23439 прочитания

Наталия Фадеев, която е израелски топмодел и има сериозно развит канал в OnlyFans, се е присъединила към израелската армия. Това става ясно от драстичните промени в социалните ѝ мрежи, които след 7 октомври, когато бойци на групировката "Хамас" атакуваха Израел, публикациите ѝ са обвързани само с войната в Израел, а на снимките, които публикува, е облечена в униформа на израелската армия.

Снимка: Gun Waifu | Natalia Fadeev/Instagram

Какво споделя момичето от фронта

Явно Наталия се е отзовала на призивите на израелските власти и се е включила в армията, за да помогне на страната си. В един от постовете си красавицата пише: "Това не е война, а престъпление срещу човечеството. Нещата, на които станах свидетел, не ми позволяват да заспя. Случват се ужасни неща и чуваме истории, подобни на тези, които са се случвали при Холокоста.

Ние не сме във война срещу други войници. Ние се борим с Холокоста в собствения си дом. Трябва да ги изтрием, да ги унищожим. Тази групировка няма с какво да спомогне на човечеството. Именно те може да се окажат причината за началото на Трета световна война, а не искам да мисля и до какво друго може да ни доведат...".

Коментарите под последните ѝ публикации са в двете крайности - от обявяване на пълна подкрепа и молитви да не пострада, до клетви и обвинения в геноцид.

Снимка: Gun Waifu | Natalia Fadeev/Instagram

Още: Израелският Джеймс Бонд едва не загина докато спасяваше хора в Сдерот (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес