Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Видео

Мона - Може би

Певицата Мона Недева, която телевизионните зрители вероятно познават като – Мира Кадиев, от сериала „Революция: Z”, днес пусна ново видео към песента „Може би”.

Това е второто авторско парче на Мона. Музиката и текстът са дело на младата звезда, аранжиментът е  от Иван Йорданов – Чери. Продуцент на видеото и музиката отново е Мона. Видеото вече е качено в Youtube и набира скорост с гледанията.

През 2012 година Монислава Недева, както е цялото име на Мона, представя първата си авторска песен като независим артист озаглавена "FREE”.

Музикалната ѝ кариера на Мона започва, когато е едва осемгодишна с обучение по пеене и вокална техника през 2000 година.

През 2008 г. Мона достига до полу-финалите на Music Idol 2 по bTV. През 2010 година прави своя дебют с поп-рок хита „Звезда“, който представя в страната в рамките на едноименно клубно турне.

Взима участие в конкурса на българската Евровизия 2011 с песента "Teen Life" като достига 2-ро място по гласове на Академията и зрителите. По това време е част от лейбъла на Мария Илиева "Стереостая" заедно с Криста, B.O.Y.A.N. и KNAS. След двугодишна работа в продуцентската компания на Мария Илиева Мона напуска по свое желание и взаимно съгласие, за да направлява сама кариерата си.

Реклама
Реклама
Новините днес