Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Загадъчно изказване от Джокович: Ще разберете какво преживях

30 януари 2023, 15:53 часа • 3800 прочитания

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович отправи загадъчно послание след спечелването на десетата си титла на Откритото първенство на Австралия. Ноле стигна до трофея в Мелбърн, въпреки че изпитваше физически проблеми в мачовете си.

Мнозина обаче се усъмниха в това дали Джокович е действително контузен, след като през целия турнир загуби само един сет. Той обаче обеща на публиката да разкрие любопитни подробности в следващите дни, от които ще стане ясно какво е преживял.

ОЩЕ: "Бях най-неспокоен за Джокович срещу Григор Димитров"

Новак Джокович

"Мислех много през тези две седмици дали да публикувам нещо в социалните мрежи - да покажа снимки на това, което преживях. И в следващите няколко дни ще публикувам", заяви Новак Джокович.

Случиха се много неща, много хора ми се подиграваха. Искам не заради тях, а заради себе си да покажа какво се случи. Всичко ще разберете след няколко дни", каза още Джокович, цитиран от kurir.rs.

Травмата на Джокович се оказа сериозна и той ще почива по-дълъг период от време, преди да се завърне отново на корта (подробности четете в линка).

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес