Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Rublo > G-Unit: Андрей Рубльов победи Гришо във финалното шоу (ВИДЕО)

17 септември 2023, 22:38 часа • 3789 прочитания

Звездата на българския тенис Григор Димитров загуби от Андрей Рубльов с 1:3 части (13:14, 17:12, 10:11, 16:17) на финала на демонстративния турнир "Ultimate Tennis Showdown" във Франкфурт, Германия. Гришо бе пречупен в ключовите моменти и отстъпи на 6-ия в света руснак.

Григор Димитров загуби финала срещу Андрей Рубльов

Григор участва в турнира под псевдонима "G-Unit", докато неговият опопент използва прякора "Rublo". Двамата направиха истинско шоу за феновете в Германия, като сътвориха някои много зрелищни разигравания, но в крайна сметка победата отиде при Рубльов.

ОЩЕ: Рубльов: Аз съм от Русия, а получих подкрепа, която не заслужавам

Григор Димитров - Андрей Рубльов

Представянето на Гришо във Франкфурт

По-рано Григор Димитров успя да победи Диего Шварцман след "внезапна смърт", а преди това пък се справи със съпротивата на Ян-Ленард Щруф и Беноа Бер. Българинът допусна и една загуба в груповата фаза - от Каспер Рууд, но тя не му попречи да излезе от групата и да стигне до финала.

Какво предстои за Григор Димитров

За Гришо предстои азиатско турне, като ще вземе участие в ATP 250 в Чънду, ATP 500 в Пекин и Мастърс 1000 в Шанхай. Хасковлията отказа да играе за България на Купа Дейвис заради "несъвместимост" с програмата му, като вместо това се включи в демонстративния турнир във Франкфурт.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес