Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не DJ Мартен, а приближен на Гришо е отказал "Луда по тебе" в залата

19 септември 2024, 13:20 часа • 3622 прочитания

Не диджеят Мартен Роберто, а мениджърът на Григор Димитров е причината да не се пусне песента "Луда по тебе" по време на демонстративния мач с Новак Джокович в София. Това разкри популярният спортен журналист и телевизионен водещ Крум Савов.

Камелия е трябвало да пее на живо в залата с Джокович

Той уточни, че още преди месец е имало идея, организация и подготовка Камелия да дойде в залата и да изпее на живо песента. Това бе потвърдено и от самата изпълнителка, която призна, че нещо се е объркало и тези планове са пропаднали.

КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА: Да пуснеш ли на Джокович или да не му пуснеш?

Новак Джокович

Мениджърът на Григор Димитров стопирал "Луда по тебе"

Категоричната забрана е дошла от мениджъра на Григор Димитров - Георги Стоименов, който е казал на тази идея: "too much" (в превод: това е прекалено). Ето какво написа журналистът Крум Савов в личния си профил във Фейсбук:

"Никакъв Мартен Роберто не е отказал на Новак Джокович "Луда по тебе"! За тези, които не са гледали вчерашния Крум Савов Live, повтарям кой и защо е в основата на целия конфуз: още преди месец е имало идея, организация и подготовка Камелия да пее в залата, на живо заедно с Ноле песента, която всъщност не е нейна или на Лепа Брена, а гръцка..."

"В крайна сметка категоричната забрана за поздрава е дошла от личния гуру, агент и мениджър на Григор - Георги Стоименов с думите, цитирам: "Too much!" Това е", пише Крум Савов. Ето и какъв бе първият коментар на DJ Мартен след скандала, който развълнува цяла България.

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес