Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джокович благодари на съдията, че го спаси срещу Гришо! Спор, танц и още шоу на корта

17 септември 2024, 20:54 часа • 2821 прочитания

Демонстративният двубой между Григор Димитров и Новак Джокович в София започна с много шоу на корта. Двамата успяха да развеселят публиката още в първия гейм, когато Гришо започна да доминира, а Ноле трябваше да благодари на съдията, че му е помогнал да вземе точка.

Съдията "удари рамо" на Джокович срещу Григор

При един от ударите на Григор топката се приземи в непосредствена близост до страничната линия. Съдията обаче отсъди, че топката е в аут, а Новак шеговито му благодари за решението. Гришо пък имаше претенции, че топката е била вътре, но те не бяха уважени.

След подарък от Гришо: Ноле триумфира с танцова стъпка

Малко по-късно Григор Димитров изпълни смач, но не вложи достатъчно сила, давайки възможност на Джокович да отиграе. Сърбинът успя да размине българина на мрежата, а след това направи "танц на победата", като показа няколко танцови движения на корта.

Григор Димитров - Новак Джокович

Ястребовото око на Гришо vs Ястребовото око на Новак

В един момент Гришо и Ноле симулираха системата Hawk-Eye (ястребово око), като и двамата поставиха топка на корта, за да покажат къде се е приземил ударът. Григор си сложи топката в своя полза, а Новак направи обратното, слагайки своята топка от другата страна.

След това пък Григор реши да отиграе удар с крак. Двамата продължиха да забавляват публиката в зала "Арена София", сред която бе и футболната звезда на България Димитър Бербатов. Очаквайте репортаж от мача между Григор и Новак в спортната секция на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес