Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звездата от „Пулсът на танца“ – актьорът Георг Киряков, ще се срещне с феновете си на 20 август

16 август 2024, 14:03 часа • 457 прочитания

На 20 август феновете на един от най-актуалните съвременни български филми - „Пулсът на танца“,  ще имат възможността да се срещнат със звездата на лентата – Георг Киряков. Фен срещата ще се проведе непосредствено преди прожекцията на филма, чийто старт е в 21 часа. Срещата е част от уникалния автокино фестивал, който продължава и това лято на паркинга на столичния хипермаркет на най-голямата търговска верига у нас - Kaufland, в кв. „Горубляне“ на ул. Владичина ливада №2.

Актьорът и шампион по спортни танци е основният двигател за създаването на „Пулсът на танца“ - първият игрален филм у нас, посветен на красивия спорт. На срещата всички фенове ще имат възможността да задават въпроси и да си направят снимки с актьора. Прожекцията на филма ще бъде след края на срещата. След 22:40 ч. зрителите ще могат да се насладят и на филма „Чума“.

В продължение на цял месец автокино фестивалът представя над 40 прожекции под звездите на някои от най-новите и най-популярните български филми. През август гостите на автокиното могат и да се срещнат с актьорите от лентите на фен срещи. Кампанията се реализира съвместно с „Автокино“ и ще забавлява жителите и гостите на столицата до 29 август.

Сред седемте избрани български заглавия са най-касовите съвременни родни филми -„Опасни шматки“, „Никога не е просто секс“, „Чалга“, „Диада“ , „Уроците на Блага“, „Пулсът на танца“ и „Чума“. Фестивалът стартира на 29 юли с филма „Диада“ в 21:00 часа и ще завърши месец по-късно с „Уроците на Блага“, на 29 август в 22:40. В иновативния „зелен" хипермаркет в кв. „Горубляне“ ще бъдат излъчвании по две прожекции на ден, от понеделник до четвъртък включително.

Автокино се гледа от собствения автомобил на присъстващите, като филмите ще бъдат прожектирани на  екран с големина 5 х 10м, който е вдигнат на височина 2 метра от земята.

Желаещите да присъстват, могат да следят програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www.avtokino.bg или на място в деня на прожекцията, като местата са ограничени до 50-60 автомобила за събитие.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес