Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Възраждане" с брифинг: Кой иска да „затвори устата“ на родителската общност

18 октомври 2020, 10:44 часа • 2882 прочитания

Родителски организации и "Възраждане" сигнализират за ограничаване на свободното право на комуникация на гражданското общество в България.

В социалната мрежа Фейсбук системно са докладвани акаунти на представители на активното гражданско общество в България, които не са съгласни с политики, които се развиват в областта на семейното законодателство, обявяват от партията.

Случаите на така нареченото хакване на интернет идентичности, използване на чужда идентичност, завладяване на огромна интернет страница, представяйки се за мобилен оператор, злоупотреба с нововъзникналите щампи: "фалшиви новини" и "реч на омразата", са тенденциозни.

Дейността на стотици хиляди родители в интернет бе подложена на атакуване, шпиониране и манипулиране! Бяха атакувани обществени личности, изразили съпричастност с безпокойството на родителите относно безпрецедентната власт, придобивана от чужди неправителствени организации над семействата!

На предстоящата пресконференция ще представим доказателства за:

хакерска атака на индивидуални профили или опити за такава;

организирано докладване на родителски групи за борба с педофилията;

враждебно завземане на огромна страница във Фейсбук;

докладване на отделни администратори на Фейсбук групи;

доказателства за договорки във групи на дейци на чужди организации в неправителствения сектор за планиране и реализиране на атаката;

ще покажем как обвързаността на машините за тестване на истината (fact-chekers) са обзвързани с определени милиардери. Можем ли да си купим истината не "по братски", а "по милиардерски"?

Кой иска да „затвори устата“ на родителската общност ще разберете на пресконференцията, която ще се проведе на 19-ти октомври 2020 г. от 12.00 ч. в БТА.

Каним всички граждани, общественици и журналисти да присъстват, тъй като единствено обединени ще можем да противодействаме и да защитим българското семейство, пишат още те.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес