Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спечели билет за ексклузивна лична среща с DARA

11 октомври 2024, 15:12 часа • 287 прочитания

Kaufland България предлага на своите клиенти специална възможност за двучасова среща с българската поп звезда DARA, посветена на екологична кауза, на 23 октомври. Желаещите да се включат трябва да активират купон в дигиталната карта за лоялност Kaufland Card от 11 до 13 октомври и автоматично ще вземат участие в томболата за едно от 40-те места за тях и техен приятел.

Късметлиите ще получат покана с часа и мястото, от където ще тръгне специалният музикален автобус „Рециклирай и дари“. Освен, че ще пеят и ще се снимат заедно с DARA, те ще минат „по пътя на пластмасата“, за да стигнат до най-новата Станция за рециклиране на Kaufland. Всички участници ще имат възможност да пуснат свои опаковки от PET бутилки и кенове в автомата и да дарят стойността им на Българския Червен кръст. Инициативата цели да популяризира устойчивото мислене и да насърчи екологично поведение сред младите хора.

От миналата седмица клиентите на Kaufland България могат да дарят сумата от върнатите от тях пластмасови бутилки и алуминиеви кенове в станции за рециклиране във веригата в полза на  Българския Червен кръст (БЧК). Средствата ще бъдат използвани за оказване на хуманитарна помощ на уязвими хора, подкрепа на нуждаещи се при бедствени и кризисни ситуации и реализиране на дейности в полза на обществото.

Автоматите дават възможност на клиентите лесно и бързо да върнат използваните от тях опаковки от напитки на мястото, където ежедневно пазаруват, като едновременно с това допринасят за опазването на околната среда. Станциите за рециклиране на Kaufland  са поставени в шест хипермаркета от веригата. Три от тях са в столичните квартали „Младост“ (“Филип Аврамов“ №3), Крива река (бул. „Ген. Тотлебен“ №36) и Люлин (бул. „Царица Йоанна“ 97) , две в Пловдив (бул. „Цариградско шосе“ № 94 и ул. „Брезовско шосе“ №127) и един във Варна (ул. „Д-р Петър Скорчев“ №2).

Пълните условия за дарителската инициатива „Рециклирай и дари“ са публикувани тук: www.kaufland.bg/redcross

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес