Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Слави Трифонов няма да напусне bTV, защото може да бъде осъден

19 април 2017, 14:52 часа • 7010 прочитания

Въпреки скандалните разкрития на разследващия журналист Васил Иванов за спряно, по неговите думи, негово разследване, Слави Трифонов, при когото Иванов трябваше да "излее душата си" във вчерашния епизод на "Шоуто на Слави", няма да напусне bTV. Причината - по договор, ако пропусне предаване, Трифонов може да бъде осъден от bTV и да бъде освободен без да му бъде платена неустойка.

Уточнението беше направено, защото Трифонов каза при предишното спиране на предаването му, че ако се случи втори път, то ще напусне. Припомняме, че предишното предаване беше спряно заради писмо до парламента на шоумена относно референдума му и по-точно - мажоритарния вот.

Слави Трифонов обяви и, че довечера (19 април) ще бъде излъчен материал-образец за разследваща журналистика, касаещ Валери Симеонов. Заповядайте, за да не правя пак пресконференция, полушеговито каза Трифонов. И добави, че като нищо и епизодът тази вечер (19 април) може да бъде спрян.

Аз не съм служител на bTV, на Нова телевизия. Аз съм партньор на bTV, подчерта Трифонов. Съобразявам се с договора ни, но се съобразявам със свободата си воля - аз началници нямам. Спрели са снощния епизод, да, но не са свалили предаването ми, уточни шоуменът относно bTV.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес