Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откриват школа по кино и театрално изкуство в град Елин Пелин

03 октомври 2022, 16:05 часа • 2187 прочитания

На 07 октомври 2022 г. от 19:00 ч. в НЧ "Елин Пелин 1896", гр. Елин Пелин ще се проведе кино прожекция на филма "Опърничавите" с режисьор Георги Костов. Прожекцията се провежда по повод официалното откриване на школа по кино и театрално изкуство в град Елин Пелин.

В изкуството трябва да си опърничав. Затова Ви каним на прожекция на филма "Опърничавите" на 07 октомври 2022 г. от 19:00 ч. в салона на читалището.

Специални гости ще бъдат режисьорът на филма Георги Костов и сценариста Младен Стоянов. В събитието ше се съчетае, както винаги, полезното с приятното. Още на гости в гр. Елин Пелин ще дойдат режисьори, сценаристи, продуценти и актьори. Бъдещи лектори в театралната школа. Гостите ше се запознаят с екипа на школата и ще се запознаят с целогодишната програма на обучение.

Входът ще бъде свободен. В залата на читалището организаторите ще оставят урна за събиране на средства за децата в неравностойно положение в община Елин Пелин.

Школа "Българи" за деца, юноши и възрастни отваря врати в НЧ „Елин Пелин 1896“, гр. Елин Пелин. В театреалната школа ще се предлага целогодишно обучение, гостуващи професори, подготовка за актьори/актриси, кино, театър, режисура, видео монтаж, танци, драматургия, стихоплетство и продуцентство.

Участниците в театралната школа ще получат комплексно обучение и логопед, ще участват в заснемане на късометражни филми за фестивали. Предвиждат се две театрални постановки годишно, както и провеждане на лагери и практики с известни актьори и режисьори. Школата предлага съвместна работа с агенции за кастинг. За повече информация: Любо Миланов, тел. 0899 00 40 46, е-mail: lubotm@gmail.com.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес