Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нов протест срещу Орешарски във Велико Търново

29 януари 2014, 07:12 часа • 15354 прочитания

Пореден протест на „Ранобудните студенти” срещу кабинета на Пламен Орешарски ще бъде проведен във Велико Търново. Той ще започне от 17:00 часа и ще е с надслов „ДОКЛАДване за злоупотреба срещу Орешарски”.

Протестното шествие ще премине  по новия маршрут - сборен пункт пред Европейския център на бул. "България", Съдебна палата и ще завърши на площад "Майка България" като там всеки ще може да изрази своята позиция за събитията, които се случиха през последните дни.  Ето и какво казват в студентите в обявата за новия протест: 

След негативния доклад за България от Европейската комисия и циничното манипулиране и замитане на проблемите под килима от страна на родните политици, ние, будните граждани, няма как да стоим безучастни, и за това излизаме да покажем недоволството си от продължаващата да върши безобразия мафиотска клика, която   е окупирала Народното Събрание и да искаме оставката на правителството.  Каним всички граждани, студенти и преподаватели, които смятат, че техен исторически дълг е да работят за едно по-добро бъдеще на страната ни, да се присъединят към протеста”.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес