Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майна Town Weekend представя: Майна Арт & Татуирани автомобили - Силата срещу изкуството

09 септември 2023, 11:48 часа • 2060 прочитания

Очаквайте неочакваното! Ще видите невиждано досега състезание между изкуство и сила. Срещу 4 тона от най-татуираните автомобили в страната, ще застане единственият - най-силният българин, Мариян Димитров. Сблъсъкът между двете сили ще бъде епичен!

Въпросът е: Кой кого? Ще успее ли Мариян Димитров да изтегли колоната от автомобили на "Майна Town"? И още: ще се раздвижат ли комиксите? Елате и вижте на 16-и септември в Пловдив, пред Бар Пощата, точно в 18 ч.

А когато сте в района, нашите приятели от Бар Пощата ще ви поглезят с музика и свежи напитки:

Петък, 15.09: Break-dance & Hip Hop с DJ Skill

Събота, 16.09: Виктор Стамболов на живо, следван от музикалната селекция на Маш Митак

Неделя, 17.09: Подгответе се за Swing танци и DJ подборка от Valeto.

За феновете на комиксите и автомобилните изкуства "Татуирани автомобили" предлага онлайн шоу, в което автомобили се преобразяват с комикс дизайни. Осем автомобила от пет града са татуирани по невероятен начин с тонове комикси. Проверете го на YouTube канала на "Maina Town".

Ако се чудите кой е Мариян Димитров: той е не просто сила, той е легенда. Многократен републикански шампион по силов трибой и вдигане от лежанка. Професионален състезател по STRONGMAN и има впечатляваща репутация в света на силовите спортове.

Първият по рода си Майна Town Weekend ще се проведе от 15-и до 17-и Септември в Пловдив. Събитието ще обедини пет различни локации, всяка от които ще представлява уникална рубрика от списание Майна Town. През последните две години и половина, тези рубрики разказваха за локални художници, писатели, музиканти и предприемачи. Повече за събитията може да намерите ТУК.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес