Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лидерът във фитнес добавките FITNESS1.BG отваря врати в Kaufland - Люлин

14 юни 2024, 07:36 часа • 1165 прочитания

Лидерът с най-голям асортимент за фитнес добавки и уелнес партньор - FITNESS1.BG стартира своя първи проект с Kaufland. От днес всички, които искат да водят по-добър и здравословен начин на живот, могат да си закупят най-продаваните  400 продукта в първия Shop in Shop /магазин в магазина/ в хипермаркет Kaufland в кв. „Люлин 6“.

FITNESS1.BG е най-бързо развиващата се концепция в своя бранш, предлагайки над 40 000 хранителни добавки на топ световни марки. Освен онлайн магазин, марката има и 12 физически обекта в цялата страна, както и такива в Гърция и Румъния. 13-ият обект на веригата е разположен в най-големият квартал в страната – Люлин.

„Откриването на нов обект на магазин FITNESS1.BG в хипермаркет на Kaufland България е от стратегическо значение за нас. Вярваме, че благодарение на него ще увеличим значително пазарния ни дял, тъй като през обектите на Kaufland преминават седмично над 1,3  млн. клиенти. Сътрудничеството ни с Kaufland ни позволява да бъдем иновативни и гъвкави и да развием нова концепция за нас, като бъдем най-близо до нашите клиенти“, коментира Красимир Гагъмов, изпълнителен директор, ДЖЕНЕРЪЛ ГРУП ЕООД. 

Той допълни, че се наблюдава засилен интерес към здравословния начин на живот у нас - българският потребител е все по-информиран и осъзнат в избора си на хранителни добавки и качествени продукти.

По случай откриването на 14 юни, от 18.30 в Kaufland Люлин 6 на адрес ул. Петър Дертлиев 6 всички фенове могат да се срещнат с хип-хоп изпълнителя Fyre. Той ще раздаде автографи за всички свои почитатели, а те ще могат да закупят и FYRE HUSTLE DRINK. Хитовата спортна напитка на Fyre съдържа множество витамини и минерали, необходимо за ежедневен прием.

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес