Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

IAB Форум България 2013 обединява дигиталната индустрия

16 януари 2013, 17:01 часа • 16571 прочитания

Международни брандове и български компании ще си дадат среща на третия по рода си национален IAB Форум, който ще се проведе на 05 март 2013 г.

В програмата на събитието личат имената на представители на медии и агенции, които ще представят конкретни примери за успешни рекламни кампании с използване на различни дигитални маркетингови канали. Сред компаниите, които ще бъдат представени на събитието са утвърдени международни брандове като Thinkdigital и Httpool.

Друг основен акцент на IAB Форум България ще бъдат данните за пазара на Интернет реклама, като ще бъдат представени резултатите от националното проучване за приходите от онлайн и мобилна реклама за 2012-а година, както и данни за европейския пазар. Представител на един от водещите доставчици на специализирана маркетингова информация- IHS ще бъде бъде сред лекторите на Форума.

Събитието ще се проведе със знаковата подкрепа и участие на асоциации, обединяващи основни играчи в дигиталния бизнес у нас, както и на повече от 20 солидни медийни партньори и спонсори.

В оставащите до Форума седмици от IAB България обещават изненади в програмата и напомнят за възможността за регистрация на преференциална цена до края на месец януари. Повече информация за програмата и потвърдилите лектори на събитието може да се намери на официалния сайт на IAB Форум България, http://forum.iabulgaria.bg

Actualno.com

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес