Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ГЛЕДАХТЕ НА ЖИВО: Слави Трифонов със специална пресконференция след последния скандал

19 април 2017, 16:32 часа • 33819 прочитания

Шоуменът Слави Трифонов, неговият екип и разследващият журналист Васил Иванов дадоха пресконференция в сряда, в 14:00 ч. 

Какво стана ясно на нея можете да видите ТУК и ТУК.

Припомняме, че във вторник вечерта "Шоуто на Слави" бе спряно за втори път от ефир. Гост трябваше да бъде именно Иванов, който напусна Нова телевизия след 14 година работа там и заяви, че ще разкрие случаи на фрапираща цензура.

Бургаска телевизия предложи на Трифонов да излъчва шоуто му

Вместо актуалното предаване обаче от bTV пуснаха повторение на предишен епизод. 

Предвиденият за тази вечер епизод няма да бъде излъчен, поради несъответствие на съдържанието му със стандартите за редакционно съдържание. "bTV счита, че представянето на едностранна позиция противоречи на етичните стандарти и на добросъвестнотта. bTV стои твърдо зад спазването на законодателната рамка в страната и високоетичните стандарти", съобщиха от медията.

Самият Трифонов също излезе с официална позиция за спирането на предаването.

Очаква се на пресконференцията в сряда Васил Иванов да разкрие случаи на политическа цензура, оказвана му през последната година. Припомняме, че вчера други ключови фигури от Нова телевизия, сред които Миролюба Бенатова и Генка Шикерова, опровергаха твърденията му и заявиха, че никога не им е била налагана цензура.

Появяват се и спекулации, че Слави Трифонов може да премести шоуто си в друга телевизия.

 

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес